menu

Trainingsdata

Wanneer het jou schikt!

Onze declaratietrainingen zijn effectief. Elke training die we geven levert geld op, voor zorg die al wordt geleverd! Een belangrijke voorwaarde die maakt dat onze trainingen effectief zijn, is dat ze op een vast moment gegeven worden. We hebben voor 2023 de trainingsblokken dan ook al gepland. Voor een optimaal resultaat voor jouw praktijk is het van belang dat jij het trainingsblok kiest dat het beste past in jouw agenda en die van je team. Zodat jullie tijd en ruimte hebben om deze training met aandacht en focus te volgen.

Trainingsdata

Elk blok bestaat steeds uit 6 trainingsweken. In de vakantieperiode is de doorlooptijd uiteraard iets langer. Tijdens onze kennismaking bespreken we welk blok voor jouw praktijk het meest geschikt is. Doordat we met vaste trainingsblokken werken, creëren we een ritme in de huisartspraktijk op het gebied van declareren. Voor 2023 zijn de volgende trainingsblokken gepland (*m.u.v. 30 en 31):

Blok
Week
Inschrijven
2023 - 3
15-20
2023 - 4
23-28
2023 - 5
29-36*
2023 - 6
37-42
2023 - 7
43-48

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Je kan altijd telefonisch contact opnemen of mailen!

 

In het kort

Wanneer een blok al is gestart en je wilt met jouw praktijk starten met de declaratietraining, dan wordt dat automatisch het volgende blok. Mits dat uiteraard past in jouw en jullie planning.

In het kort

Dan doen we deze tweede teamtraining voor deze medewerkers in het volgende blok opnieuw. Het is belangrijk dat iedereen elke training kan volgen. Als tijdens de training de proceseigenaar onverhoopt uitvalt, dan verplaatsen we de training voor de gehele praktijk zelfs vanaf dat moment naar het volgende blok.

In het kort

Natuurlijk kun je ons een nieuwe declaratievraag stellen, en je krijgt van ons kosteloos een professioneel antwoord. Een kwestie van een afspraak maken.

Geen declaratie meer missen?

Meer weten over de training Optimaal Declareren? Neem dan contact met op Bart Nelissen van Ordus via de contact-pagina of bekijk onze tarieven.